Dag 14: En sommarbild.

2012-12-31 - 19:53:35

-

2012-12-31 - 18:16:00
'' Lite svårt att få ner det exakt men jag rensar mig 
och kommer bara på två ord, älskar dig
Men jag har lärt mig att så fort de orden kommer fram blir det svårt att hålla kvar det man vill ha de sant ''

magsjuka - gott nytt år

2012-12-31 - 16:12:55
-Dålig mobilbild men fler kommer från hennes kamera när hon skickat dom.
 
Igår kom Felicia hit en stund på kvällen och vi träffade Robin & Jeppe i gottsunda.
Trevligt men några timmar senare startade mardrömmen för mig.
Magsjuk - CHECK! Känns jävligt underbart att jag lyckades bli sjuk natten till idag nyårsafton, eller inte. Har inte varit magsjuk på säkert två år eller något så varför nu av alla dagar? Jag kommer inte iväg nånstans okej men det som gör mig mest sur är att jag får stanna hemma forever alone. Knappast någon som vill komma hit och umgås med mig när dom kan bli smittade och jag kan och vill inte ta mig någonstans great! Var inte så jätte taggad men jag skulle ändå till sandviken och nu får jag sitta hemma i sängen och tycka synd om mig själv istället, för jaa nu är det okey att göra det. Pratat med min fina flicka Matilda i luren för en stund sen och blir kanske mer senare men väntar nu på att min syster ska komma förbi med lite frukt och alvedon till mig från affären, typ det ända jag är sugen på och som går i just nu haha .. åh jag hatar det här. Blir att halvsova och kolla på massa film om en stund, chill nyår jag fick även om jag inte riktigt önskat mig det och jag ser inte fram emot tolvslaget heller då jag ger big hate på smällare och dom har redan börjat här utanför men men, take care people, vi hörs nästa år!
 
GOTT NYTT FUCKING ÅR!!

30/12

2012-12-30 - 15:41:48
Tog bussen ner till stan igår för att hämta lite grejer och träffa Magnus Martin och nån mer kompis till dom en stund träffade även på en grabb som gick i samma klass som mig på brantan för några år sen och inte sett sen dess typ, trevligt! Lite mer shopping efter det med My och hon stanna på stan med mig tills 5 då jag åkte till arlanda och var med jacob på hans jobb. Var av någon anledning grymt jobbigt att hålla sig vaken från när jag kom hem till halv 3 inatt när han kom hit efter stockholm och jag brukar inte ha problem med det annars haha. Han drog imorse så nu är det ensamt här hemma men ska bara ta det lugnt idag iallafall och längta lite sådär lagom till imorgon. Om det ens blir något för jag är inte taggad alls längre men men det visar sig. Inte så pepp för nånting just nu, inte blogga heller för den delen. Hejråååå.

Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut

2012-12-29 - 03:03:00

Jag har alltid velat leva efter en film som i en film. Alla rutiner alla perfekta scener där folk inte är beroende av mobilen eller datorn, möts av en slump gång på gång och får romantiska äckligt fina ögonblick och det ser hur bekvämt ut som helst. Men hallå, vart någonstans i det där ligger det verklighet? Om det varit så enkelt och bra i verkligheten så som det är i drama filmer alla får den dom vill ha allra mest och lever lyckliga tillsammans forever after? Jag ser ingen ärlighet i det där för så är det inte. Iallafall inte här.
Jag har fått upp mina ögon och ett intresse för en kille jag stött ihop med i somras för första gången. Andra gången känslorna finns nu men skillnaden från då till nu några månader senare är enormt stor. DÅ var vi vänner och blev närme än det nästan på en gång träffades ofta men mitt ibland all kärlek blev vi aldrig riktigt tillsammans SEN tappa vi kontakten lite halvt och vi båda hade mycket för oss på egna håll så vi träffades knappt NU börjar vi komma närmre varann igen och den känslan är obeskrivlig. Vänskap är vad som gäller nu inget annat klart jag önskar men det går inte det bara är så omöjligt tyvärr.
Han är som ett lyckopiller och bara man får en liten dos av hans närhet kan man inte sluta le på flera timmar jag tycker han ska veta det. Han är en utav dom underbaraste personerna jag haft att göra med och jag är cp glad över att jag aldrig lät gå helt. Jag behöver inte vara finast i världen eller något jag vill bara vara den som gör hans värld finast! Och en av dom bästa sakerna med honom är att när vi var i våran kärlekssaga berätta han alltid hur jäkla fin jag var totalt ofixad hur vacker jag var när jag sov och sånna saker tar mer i mitt hjärta än när någon kommenterar med 'tuffa' ord så som sexig het osv. Liksom, förstå min glädje när han såg mig i ögonen och gav mig dom orden bland annat. Jag tycker om honom så damn much!
Jag vet att vi haft vårt och att jag vart på andra spår du inte riktigt har gillat men det var du som presenterade han och mig för varann och du satte ingen gräns du brydde dig då det gjorde du sånt syns men jag trodde inte du skulle ta speciellt hårt på det som hände trodde du tappat allt när det gällde oss redan, jag hade fel. Jag gjorde fel och jag kan inte riktigt säga att jag ångrar vad som blev men jag har ångest över situationen när man tänker efter på hur jag betedde mig mot dig i samma rum. Jag skyller inte på dig inte på honom och inte på mig själv för ingen ska behöva ta hela smällen för vad vi alla valde. Jag gjorde bort mig, de är bara gilla läget...
Minns du sommaren vi hade du och jag innan, tillsammans? Vi träffades så enkelt och redan nästa dag hamna jag på ditt jobb med dig. Jag var uttråkad så otroligt uttråkad men ville bara ta vara på varenda minut jag fick med dig så jag stanna. Jag vet inte vad man ska säga om oss mer än att jag inte ångrar en ända sekund av vad som kunde fått gå längre. Du visa aldrig ditt intresse på slutet och jag ledsna sen visa jag mer intresse för någon annan och ditt kom tillbaka i övergång till avundsjuka. Hur elak kunde jag vara? Om jag bara vetat vännen om jag visste att du fortfarande ville satsa hade jag inte tänkt tanken på att avgå. Du var kanske trots allt en sommarflört men vet du? Isåfall den bästa sommarflörten jag har haft.
Jag saknar! Saknar din närhet på ett annat sätt än kompisar. När jag bad dig gå hem bad dig tänka över remember? Då hade jag förväntat mig nåt annat nåt bättre men det var en dum inställning. Du ville inte såra någon men du har gjort det.
Du är vacker så otroligt vacker och ja det vet du att jag tycker. Eller hur? Jag saknar den tiden då det låg nånting i det när vi kallade det vi hade för ''oss'' men kommer det tillbaka? Någonsin? Snälla..! Kan inte göra nånting idag imorgon eller övermorgon åt de, du måste inse själv, fatta vem du är för mig. Jag kommer stå där med mina öppna armar och ta emot dig i alla väder och tider på dygnet. Du är så yeah yeah wow wow. Speciell på alla sätt och bra på ännu fler sätt. Du och jag, hoppas vi kan fortsätta bygga på det en dag igen. Det vi hittills byggt upp rasar inte på en sekund för att vi är på skillda håll sometimes det håller ut precis som jag gör just nu. Tills dess ska du veta att jag aldrig aldrig lämnar tanken om vänskap mellan oss okej? Vi två, föralltid, vänskap eller mer. Snälla säg du känner samma och det här inte blivit en slags plåga för dig. Tänk till en extra gång, den här tjejen behöver dig.

Dag 13: En bild på dig och en snygg person.

2012-12-28 - 13:11:54

onsdag - torsdag - fredag

2012-12-28 - 13:03:29
 
 
Underbar dag igår! Eller, dag och dag vet jag inte för natten onsdag - torsdag sov jag inte hemma eller jag sov inte alls. Drog ut och iväg tillsammans med Jacob i några timmar och vi sov väl på varann lite halvt sen när vi var tillbaka i uppsala käka vi på subway och efter det var jag bara hem en snabbis innan jag drog ut igen och träffade Emelie vid liljehallen och vidare mot stan där vi gick igenom dom flesta affärerna och jag hade säkert 6 - 7 kassar med mig hem från olika ställen. Vi träffade Niklas och Emma också sen några affärer till och efter det hem för båda. Gick och la mig strax efter 7 på kvällen för att vakna igen när alarmet ringde mitt i natten för att kanske träffa Becca eller i annat fall Jacob igen men blev inget av dom så jag somnade om utan problem. Nu har jag varit vaken sen halv 12 ungefär och jag ska in i duschen snart sen får vi se.

Dag 12: En bild på din vardag.

2012-12-26 - 23:02:53
Min vardag? Ser aldrig likadant ut, jag varierar. Så blir en bild på mig själv

något stressad, något taggad

2012-12-26 - 22:21:38
Förra nyårsafton befann jag mig i knivsta, det här året vet jag varken vart det börjar eller slutar.
Mikaela kommer hit till uppsala och vi ska festa. Thats all och självklart.
Vart vi hamnar är som sagt oklart än men nånstans av alla ställen blir det utan tvekan.
 
En del som ska fixas innan det också;
- Kläder
- Naglar
- Smycken
- Hårprodukter & smink
Och så vidare.
 
 
Trevligt sällskap och massor av dricka är ett måste det med
så blir infirandet av nya året underbart!
Taggad till maxxxx är jag dessutom, lets go.
 

sista firandet

2012-12-26 - 19:04:52
Lika svårt att ta sig upp idag med men min andra syster med familj har varit här idag och gjort det bättre. Fick dessutom en till julklapp som är kärleeek! En mini plattång som fanns med bland det jag önska mig så jag kan visa mig bland folk dagen efter jag sovit borta haha! Imorrn blir det shopping med Emelie iallafall wiho. Vet massa saker jag behöver köpa kommer inte ha några pengar kvar sen känns det som... haha mer info kommer sen! Pusshej.

-

2012-12-25 - 21:27:58
Sure there are other fish in the sea. But you'll always be my nemo!

Dag 11: En bild på en konstig tid i ditt liv.

2012-12-25 - 21:21:14
Mina väggar för flera år sen. Något beroende utav dom då ehe..

25 dec

2012-12-25 - 21:04:39
Min julafton var underbar men saknade systrarna och barnen plus den där julkänslan man alltid har. Annars var det fint det blev bara 5 pers när morbror och Conny kom åt god mat med oss men som jag nu är helt sjukt less på och det är första året någonsin som jag säger och känner så, blev väl för mycket där på nåt sätt. Lite chockerande att få en Ipad i julklapp iallafall när det inte fanns på önskelistan men lika glad för det som allt annat jag fick. Idag var jag upp i tid men somna om och blev väckt av Malin Micke och barnen när dom kom gick upp fixa mig lite snabbt och öppna paket åt sen stressa jag ihjäl ett tag och drog jag ut med Gustaf Robert och Alex. Vi drog runt med bilen lite överallt sen vidare mot enköping i trevligt sällskap och blev bussen tillbaks till uppsala efter det. Hoppa av vid ekonomikum träffa Amanda och flera sen hem, ätit middag så nu chillar jag i sängen bara. Inget mer att skriva för tillfället men vi höres people. Pussen

julafton

2012-12-24 - 23:47:00
Innan dagen är över tänkte jag bara skriva god jul till mina fina läsare!
Bättre sent än aldrig, bloggar mer sen, pusspuss.
 GOD JUL

Dag 10: En bild på en tid/tider du saknar.

2012-12-23 - 01:27:00

jul? knappast

2012-12-23 - 01:09:26
- sitter och ser lagom söt men bitchig ut.
Den här helgen har varit värdelös och jag har inte bloggat något eftersom jag inte känner att jag haft något att blogga om. Julafton snart också, fan, har ingen julkänsla alls. Jag är annars den som brukar överdriva med allt men nu har jag inte ens orkat satt mig ner och bakat en speciell grej jag alltid gör några dagar innan och systrarna kommer inte vara här på på julafton heller antagligen dagen efter eller nåt men så det kommer fattas. Ska inte gnälla mer nu ska lägga mig snart vilket blir i tid för en gångs skull så godnatt bloggen!

Dag 9: En bild på någon i din släkt.

2012-12-20 - 21:04:00

det är torsdag och klockan är nio

2012-12-20 - 20:59:58
Glömde bort att blogga igår men den stunden med tjejerna på stan var grym sen satt jag och sega framför datorn när jag kom hem somnade i skaplig tid men vakna ändå 3 idag haha sköönt. Vart iväg och handlat idag på kvällen och börjar känna paniken över vilken nyårsklänning jag ska ha testade några gamla idag som knappt är använda men läär köpa en ny på rean efter jul istället om jag hittar någon sen det där med att allting börjar närma sig julafton också och stressen jag orkar inte med den. Visst är det mysigt men fan tar och gräver ner mig ett tag och vaknar upp lagom tills det är över. Skämt åsido, för jag mår braaaa! Haha aja puss på er, vi höreeeeess

00.25

2012-12-19 - 00:25:00
- Come at me bro!
 
Söndagen blev en bakisdag och måndag stan för att träffa Rebecca och vi hamna på en random bio som vi bestämde oss för inpuls 3 minuter innan filmen börja så vi sprang igenom stan till rätt biograf och kom in i reklamen haha bra smarta är vi! ''en oväntad vänskap'' hette den och utan att veta någonting alls om den innan så var den helt okej och rätt fin faktiskt plus att man dog av garv stundvis. Försökte senare att hålla mig själv vaken tills första morgonbussen skulle gå 05.19 men somnade 20 minuter innan det så jaaa... hahah kände mig riktigt snäll och enormt duktig som gjorde det och sen vaknade vid 2 med 8 missade samtal flera olästa sms och facebook medelanden så drog mig upp och iväg då istället. Blev en aning försenat med allt men stannade hos Magnus tills 22.19 bussen därifrån ikväll iallafall så är hemma nu och det är skönt om något. Ska göra ett nytt försök att ta mig upp 10 imorgon för att tagga till stan möta upp Madde sen Dina och Mikaela, gryyymt! Godnatt om en stund. 

Dag 8: En bild på några du alltid hade roligt med.

2012-12-17 - 15:26:05
Back in the days, saknar er!

Dag 7: En bild på dig och en killkompis.

2012-12-17 - 14:33:28

Lördagen

2012-12-16 - 20:19:00
En del bilder borde man nog aldrig visa eller lägga ut. Haha.
Hur som helst kom Jesper och Vincent till uppsala igår kväll och vi slutade tydligen på en fest i enköping med Martin, Linda och Adde men utan Jesper som aldrig kom tillbaka. Blev kvar i staden över natten också då jag insåg lite försent att jag inte kunde ta mig hem utan buss men tog mig hem nästan direkt när jag vakna istället och första varningen jag fick imorse var att jag inte skulle kolla mitt galleri på mobilen där det fanns bilder från kvällen/natten haha snyggtttt. Okej bjuder på en ganska normal av alla sen ska jag snacka vidare med Jocke, hihi puss
 
 
Suddig, man undrar ju om den som tog bilden var
mer nykter än dom på bilden, haha

Dag 6: En bild på dig och en tjejkompis.

2012-12-15 - 15:58:17

Stressad tjej

2012-12-15 - 15:52:38
Vaknade akut halv två igår och var på stan en halvtimme senare ofixad hade inget val så drog dit hämtade en sak och åkte några få hållplatser till kumla där Jacob var, träffades bara en snabbis sen tagga jag hem igen och runt 11 ville gustaf träffas när han var i uppsala med jobbet så efter mycket om och men tagga jag ut en sista gång i det iskalla nattvädret och träffade honom. Nuuu är jag mest stressad att jag måste hinna duscha, städa, fix osvosv innan jag ska va med Vincent och sen ville Jesper joina också så det blir väl en trevlig kväll med grabbarna tror jag, pusshej.

Dag 5: En gammal bild på dig själv.

2012-12-14 - 17:04:35

Dag 4: En bild på något du är stolt över.

2012-12-13 - 19:16:00
 
Det.

2 senaste dagarna

2012-12-13 - 17:54:00
Har haft Filip här som bott hos mig dom två senaste nätterna av vissa privata anledningar så inte lagt någon tid på bloggen då.
 
Ingen felicia som ringde mig i tisdags och ingen tobias som jag träffade men när jag återhämtat mitt humör snabbfixade jag mig och drog in till stan och fika med fellan, joinade henne på nya pendeln till knivsta för att lämna några böcker och vi stötte på tommy och hans kompis på tåget dit. Fellan joinade mig halvvägs kanske sen när jag kom tillbaka till stan var jag med mimmi i en halvtimme kanske och hem efter det för orka inte vänta sen kom filip någon timme senare och stannade kvar. Vi träffa robin dagen efter igår dårå och idag på eftermiddagen drog han hem igen. Helgen har jag planer men får se vilket som blir av, nu ska jag käka middag iallafall så vi höreeeesss!
 
 
Flissssssss

Dag 3: En bild som du aldrig lagt upp.

2012-12-11 - 12:27:00
HAHAHA typ 07...

måndag 10 december

2012-12-10 - 23:28:42
Inte gjort ett skit idag inte orkat ta mig utanför dörren och mötas av snön annars hade jag dragit till Johan och Liam ett tag tidigare men stanna hemma. Felicia mitt hjärta ringer och väcker mig imorgon bitti så ska prata med henne och sen måste jag försöka hålla mig vaken för att träffa Tobias någon timme senare och jag är ingen morgonmänniska fyfan! Dygna eller sova?, åh

emelie älskar felicia

2012-12-10 - 16:56:57
En bild säger mer än tusen ord.♥

Dag 2: En bild ute.

2012-12-10 - 12:52:44

aldrig älska dig igen

2012-12-09 - 22:27:05
 
nu får jag höra att du lever då och då ifrån en vän
det verkar dom som att allting är okej
jag undrar om du nångång är tillbaks dit igen
och kanske undrar över mig?
du kanske undrar över mig?
 
-
där tiden har gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig
dit kan jag gå och sakna dig...!

Dag 1: En bild på dig själv.

2012-12-09 - 20:58:26

20 dagars lista

2012-12-09 - 20:39:18

Alla listor jag försökt med tidigare har aldrig blivit gjorda fullt ut då jag inte orkat skriva varje dag osvosv så nu kör jag på en ny där det bara gäller en bild varje dag istället, wish me luck! Haha här är den:

 

Dag 1: En bild på dig själv.
Dag 2: En bild ute.
Dag 3: En bild som du aldrig lagt upp.
Dag 4: En bild på något du är stolt över.
Dag 5: En gammal bild på dig själv.
Dag 6: En bild på dig och en tjejkompis.
Dag 7: En bild på dig och en killkompis.
Dag 8: En bild på några du alltid hade roligt med.
Dag 9: En bild på någon i din släkt.
Dag 10: En bild på en tid du saknar.
Dag 11: En bild på en konstig tid i ditt liv.
Dag 12: En bild på din vardag.
Dag 13: En bild på dig och en snygg person.
Dag 14: En sommarbild.
Dag 15: En bild på en person som du saknar.
Dag 16: En festbild.
Dag 17: En djurbild.
Dag 18: En fjortisbild.
Dag 19: En bild på dig med någon i din familj.
Dag 20: En bild på dig som liten.

25 bast - grattis

2012-12-09 - 18:49:00
 
Var ganska död när jag kom hem igår natt efter Manges 25 års fest så somnade på två sek och vaknade vid 4 idag. Käkade min frukost då och igår var det helgrymt! Madde kom hit på kvällen vi tog några groggar av det som fanns sen gick vi runt och försökte hitta rätt gata där Johan bor så blev det nån öl där och efter det mot Mange! Rööj där och trevligt folk sen drog Madde och jag och käkade innan båda tagga hem och sov haha latch. Nu ska jag gå och fixa dipp så blir det det och grönsaker som gäller för mig ikväll, och bilderna här över säger nog ganska mycket om min kväll igår!

sängen nästa

2012-12-09 - 03:55:38
Hemma igen och sitter och dricker varm oboy efter kylan, love it.
bloggar om några timmar sen när jag sovit. Godnatt!
 

igår, fredag

2012-12-08 - 17:51:00
Snöbollskrig är ju ett bra tidsfördriv haha, eller inte.
Planerna om täby igår bara försvann haha så träffade Jesper i stan istället vi drog till enköping och där splittrades vi jag gjorde ett besök hos Jimmy och fick sovplats hos Richard, gulligt! Innan det på dagen igår så var jag med Edvin ute en stund och fyfan vad kallt när man inte har ett mål. Imorse mötte jag upp Gustaf vid rese centrum och vi tog bussen mot uppsala. Inte gjort annat idag men nu funderar jag på att träffa Madde. Pusss
 

happy

2012-12-06 - 19:14:00
Tjaaaafan, storstädade och möblerade om hela mitt rum igår så är cp nöjd nu! Det som fattas nu är soffan som ska in och den lär köpas nästa vecka tror jag om jag ens ska ha en jag har inte riktigt bestämt mig hah. Rummet har blivit supermysigt och jag trivs mycket bättre nu sitter jag med tända ljus musik och marabou digestive choklad. Ska snacka skype lite senare och imorrn kanske det blir täby och festa om inte bussarna och tågen ska krångla det märker vi. Pusspuss

på väg hem

2012-12-05 - 10:37:26
Hade bestämt mig för att vara hemma varje dag tills helgen av flera anledningar så som vädret och tankar men gjorde ändå en inpulsgrej och åkte till sala och Niklas igår vi checka någon drama/komedi film 'new years eve' eller knappt halva sen sov vi båda två haha. Vaknade av det hemskaste alarmet mina öron hört imorse han drog till jobbet och jag stannade kvar själv ett tag tills jag drog och träffade min brooo Filip i närheten vi kämpade oss från coop till stationen i snöstormen fick värme och nu sitter jag på bussen hem igen som precis lämnat heby. Kanske träffar Madde i stan när jag kommer fram om hon är kvar eller nåt annars drar jag väl hem och vidare till syster min för att fira Andreas där senare. Pusshej

03.26

2012-12-04 - 03:26:00
Rörigt i livet just nu, - ingen större bloggork.
Funderar på att ta en paus igen och på riktigt den här gången under en längre period, har annat för mig och mycket att tänka på bortom bloggen. My och jag drog till stenhagen för ÖB och rusta när hon slutade idag haha, köpte 2 parfymer där och hon något till sig sen åkte vi hem till henne en stund innan jag skulle till Sebbe men blev ändrade planer att vi drog till mig med Emma och Linda istället. Kvällen blev långt ifrån som vi tänkt och än så länge har jag inte somnat, som vanligt. Måste nog testa göra det snart.. iallafall några timmar om Becca kommer imorgon.
Bloggtorka just nu som sagt så hej på er.
 
Just ... gone?

-

2012-12-02 - 23:47:31
gråt dina tårar, de kommer ändå torka

2 december

2012-12-02 - 23:26:00
- Handikappad babe ♥
Men går det bra för mig att blogga eller!??!? Loggas ut hela tiden och internet lägger av kuuuul.. My var här igår och jag träffa henne på stan idag igen, vi mötte upp sebbe lite senare för att få mina pengar sen joinade han oss resten av kvällen förresten sålde dom godisremmar på stan idag så kände ett tvång att köpa hihihi. Drog till min syrra när dom drog hem sen gick jag hem till mig själv i kylan efter det med ett lån av mjukisbyxor som var helskönt! Inte mycket mer än så har hänt så nu blir det facebook chatten och sms, hare!

-

2012-12-01 - 23:12:45
Är det? P.

before i die

2012-12-01 - 22:37:00
- Skills i paint här ja.. haha!
Här är iallafall en del av de saker som ska upplevas en eller flera gånger innan jag dör!

right here, right now

2012-12-01 - 15:26:00
Vakna vid 2, duschade, väntar på my, stressad, klä på och fixa mig!
 
 
 
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!