torsdag

2013-02-28 - 20:27:49
jag har varit i knutby hos syster hela dagen idag har lekt massor med elias, käkat lunch fikat och framförallt träffat Melvin. så himla liten men så himla söt! snackat skype bara en timme eller något nu på kvällen sen jag kom hem och lagt mig i sängen för tillfället. tänkte vila innan jag går möter matilda och om jag somnar så gör jag men då ringer alarmet vid 4 och annars hon för att väcka mig.
jag kommer inte hinna blogga något under helgen men räkna med fet update efter!

onsdag

2013-02-27 - 17:29:38
GÅR INTE LADDA UPP NÅGON JÄVLA BILD
 
 
Stan för att luncha och snacka med en från bup tidigare, hem och städa i två timmar efteråt har plockat dammsugit dammat och bäddat rent. Mötte upp mamma sen och bjöd henne på fika nu väntas middag och massor av sömn inatt för att orka dygna torsdagsnatten i skype med vincent, aldrig att jag får somna så jag inte vaknar i tid haha.. helgen!!!!!

hur vi roade oss inatt

2013-02-26 - 20:02:13

jaaaaaaaaa

2013-02-26 - 12:58:33
Nu är resan bokad och betald och Matilda landar snyggt och säkert i uppsala vid halv 5 på fredag morgon men vad gör det? Jag hämtar hem henne sen lever vi livet hela helgen och damn vad jag har saknat min brutta galeeettt
 

sjuklingen här

2013-02-24 - 20:16:16
Onsdag fram tills lördag har jag legat i soffan och tyckt synd om mig själv några dagar men igår följde jag med till ÖB och varför ska jag alltid tvångsköpa massa onödiga saker? Igår köpte jag en röd hjärtformad skål vad ska jag med den till?!? Jag börjar återhämta mig lite nu iallafall förutom hostan som gör att jag inte kan avsluta en mening ens. Jag och matilda har en början på feta planer så nästa helg kan bli en av dom bättre. Jag tänker lägga mig i tid idag trots all vila dom senaste dygnen men är redan trött så varför inte?
 
 
- gammal bild från hjälsta i dennis badrum wiho
typ, ''varför bry sig om andra som behöver toan när man kan ta egobilder?''

sjuk

2013-02-22 - 12:56:44
Jag har fått influensan, skitkul, verkligen! Ont i varenda kroppsdel, jobbig hosta och täppt i näsan, migrän och frossa, spytt en gång, feber som pendlar emellan 37 - 39,5. Sist var på nyår och nu på sportlovet så ja ibland får man hata på livet. Det kommer nog sitta kvar i kroppen några dagar till så lär inte orka blogga mer under den tiden jag försöker mest ta det lugnt och sova men vi hörs.

svar på tal

2013-02-22 - 12:06:11
 
Ärligt så neej. Den här filmen hade knappt någon handling tyckte jag och killen i filmen låter bara efterbliven plus det mesta är förutsägbart redan från början så jag kommer antagligen inte se den igen som jag brukar kunna med filmer men om du ser den messa mig och säg vad du tycker hiho

tillfällig blindhet

2013-02-22 - 11:30:00
Inatt drömde jag om dig&mig. vi var hemma hos dig satt i ditt gamla men nyrenoverade rum på kanten av din nya stora säng med lila överkast. det var alltså mer än våran vänskap som hade ändrats. stod coca cola flaskor på varenda bokhylla där också och jag tror det hänger ihop med saker och ting från förr med bland annat mig men ja som sagt bara en dröm då är det mesta konstigt och obegripligt. din pappa var hemma, han kom in till oss lika glad som alltid annars och började direkt med "men vad kul att ni har börjat umgås igen!" och, "nästa gång du kommer hit så.." jag minns inte dom sista orden i den meningen men han var helt klart gladare över oss än vi själva var. det blir ingen nästa gång det blev inte ens en första jag drömde bara men det kanske var tur jag kanske borde se det som en varning. eller nåt.

movie time

2013-02-20 - 18:26:56
Idag får bli en filmdag istället.. känner inte för att göra något längre men det är många filmer jag tänkt se och ger mig inte förens alla setts av mig oavsätt dålig eller bra, nu blir det kärlek 3000 som jag nyss ladda ner och alltså en mindre kvar att se sen. Skulle behöva gå igenom mina kläder också och göra om bland allt det så kanske blir en kvällsgrej för mig när filmen är slut.
 
Take care.

-

2013-02-20 - 17:35:19

du försöker gottgöra, det kan inte bli som förut
du är den du var då, visa lite värdighet
du är en fitta och det säger jag med ärlighet
trots att det gör ont försöker hon bli kvitt
du hade en chans min bästavän, valet var ditt

 

jag vet inte vad fan du förväntar dig
och du har inte sagt på flera år att du älskar mig
vart tog du vägen? säg mig vad som hände med dig
ledsen att säga det, men du är ingen som jag känner längre

snabbt nu

2013-02-20 - 14:30:00
- Why so serious?
Var hemma hos Tom igår och gjorde honom sällskap några timmar innan idag då han åkte tidigt på morgonen till skottland i minst en vecka. Inget mer med det och nu insåg jag precis vad klockan är så jag måsta jalla på lite med att fixa mig sen lämna en sak i årsta och vidare ner på stan för träffa Natta och nåra. Pusssssssseen

dagens låt

2013-02-19 - 13:10:00
 
 
I gave you everything to die with a smile
all you wanted was to live for a while
you took everything but it left you empty
you can't replace me, you can't.
 
; Saknad & hat. På samma gång.

.

2013-02-18 - 18:08:23
ingen förstår mig!!!!

there are days when you just fucking hate everybody

2013-02-17 - 14:47:00
Jävla planet, jävla människor, jävla verklighet. Ja, idag är en av mina sämre dagar.
 
Ny design! Bättre /sämre?
Bion som var planerad blev inte av iallafall inte helt. Svårt och förklara men jag vill ändå inte skriva om det så skitsamma. Tycker inte att så mycket är bra för tillfället saker kaosar hela tiden och vart har jag mig själv? Jag vet inte. Käkade på en restaurang igår med familjen och damn vad det jobbar en snygg kille där haha! Jag tror jag dog lite.. Förutom det har helgen vart skit och tankespridd. Fuck kärlek sometimes oavsätt relation som vänskap eller mer. Fuck it.
 

tattoo

2013-02-16 - 20:47:22
Jag vill tatuera mig skriva något som kan vara med mig resten av livet och att vara stolt över.
Under en längre tid har jag velat men inte vetat precis vad ett citat på handleden är min idé
men hade inte bestämt vad eller åt vilket håll på armen än eller exakt vilket citat som skulle stå.
Nu är jag säker. Det ska vara med skrivstil och stå ''Stay Strong''.
Efter allting jag gått igenom under mitt hittills 18åriga liv saker stora som små och jag står kvar
på fötterna än så vill jag kunna vara stolt.
Klart händer det att man faller ibland på nytt men det värsta tror jag nog borde va över och
i framtiden varje gång jag kommer må piss efter att ha gjort den ska jag kolla och fatta
hur stark jag egentligen är. Underbart!
Lev livet fullt ut!
 
 
 
Google bild men något sånt

ego

2013-02-15 - 16:47:03
Jag sov hos adrian natten till idag blev sent när vi kom dit men tillbaka hemma nu en stund bara för ikväll ska vi gå se ego på bio , efterlängtat och bra sällskap kan det bli bättre? Får se vart jag tar vägen efter det men jag lovar ingen uppdatering för den här helgen ska jag göra något med mitt liv haha pusshej!
 
~ Datum stämmer inte ~

alla ♥ dag

2013-02-14 - 14:56:45
Alla hjärtans dag idag och vem bryr sig? Varför måste alla göra en sån stor grej av det?
Helt vanlig dag för mig i år och helt forever alone för tillfället. Men varför deppa? Jag klarar mig vad fan det är bara en  gång om året och när familjen kommer hem ikväll blir det nog god mat och sånt hemma istället för någon lyxresturang med en mysig pojkvän. Hahah vi hörs senare puss på er

onsdag

2013-02-13 - 10:57:00
Söndags träffa jag josef som sagt och vi var överallt och ingenstans i hela staden sprang även in i en tjej som jag umgicks med konstant i sala då jag bodde där och hennes pojkvän med band har spelning helgen den 22 tror jag det var så då joinar jag nog dit. Skönt att kunna återförenas lite med någon som var halva ens liv förut och som man inte sett på år. På måndagen kom elias hit och att vara en vilsen grabb från en liten håla så är det inte lätt att hitta här i storstaden haha så jag mötte upp honom på stan. Var sjukt längesen jag såg honom så det var kul! Idag är jag dessvärre ensam och en funderadag känns det som likaså igår. Allt snurrar runt i huvudet just nu och det är både bra och dåligt.
 
 
By the way så har jag blivit moster igen för 6 gången hihi. Två dagar sen kom Melvin äntligen! Grattis kära syster, Andreas och storebror Elias. Längtar tills jag får se och hålla honom!
 
 
 
Iallafall jag ska promenera till ica strax bara sätta upp håret och så först sen handla hem lite saker som fattas men jag bjuder på en låt sålänge, 

sammanfattning

2013-02-10 - 13:29:57
Nu har jag gjort det igen. Jag lyckas för ofta glömma bort bloggen haha men jag kommer inte sluta blogga helt oavsätt! Sammafattningen av dagarna är att i torsdags var jag iväg till läkare och orkade inte mycket mer den dagen men fredag så hängde jag lite med linnea på stan haha vi fika shoppa lite smått och jag var med Adrian på han jobb sen plus en snabb träff med tonnie i närheten av mig. Lördags planerna var chillkrök, sen krogen, sen chillkrök, sen åka iväg, sen krogen. Haha inget av det blev så gick la mig med dåligt humör istället. Hann knappt vakna heller idag innan jag drog till stan träffa Jacob och Tonnie där dom käka på subway sen vinka jag av dom vid bussen när Tonnie skulle hem till sitt skåne igen. Kom hem för ett tag sen men ska tillbaka snart och ta en fika med Josef tror jag. Vi hörs sen!

dagens låt

2013-02-09 - 11:17:16
Ena halvan av mitt hjärta tycker du är störd
medans den andra halvan, jag älskar dig tills jag dör
Det känns schizofreni hah det är rätt komiskt

7 feb

2013-02-07 - 10:43:40
Adrian har sovit hos mig två nätter och nu är han på jobbet medans jag ska iväg och genomlida två av mina fobier idag varav en av dom är tandläkaren. Skitkul. Och jag vet inte hur jag ska klara det heller men kommer bara blir bättre för mig efteråt så måste. Får blogga när jag får mer tid, pusspuss...

4 days later

2013-02-05 - 16:16:16
 
4 dagar senare... haha. Inte varit hemma speciellt mycket och då jag vart har jag bara hämtat nåt osv. Första tiden spenderades med sandra i hennes brors lägenhet emil kom dit en stund sista kvällen där också sen promenera vi hem åt olika håll runt 3 - 4 på natten kanske och när jag sovit några timmar i min egen säng drog jag tillbaka dit igen gjorde henne sällskap och nån av dom dagarna åkte vi hem till henne för att hämta saker minns dock inte vilken och även hunnit med att duscha i tvättstugan i nåt äckligt handfat eller nåt hahahah alltså jävla lägenhets renovering. Jag hamna i hjälsta på lördagskvällen hemma hos dennis med massa trevligt nytt och gammalt folk och dricka. Satt och försökte få in lite vett i Adrian en längre stund och det gick ganska bra haha! Åkte med och sov där hos honom sen så jag skulle ha närmare till bussen hem dagen efter men stanna en dag extra och kom hem igår istället. Vi hade det jättetrevligt och kollade på 3 filmer tror jag och kunde inte sova mycket alls då tiden flög iväg fortare än någonsin förut. Bussen tog vi tillsammans mot uppsala igår då han skulle jobba här och efter endast några timmars sömn på två dygn gjorde att jag somna ganska snabbt när jag kom hem. Eller jag såg på tv andra avsnittet av en serie jag börjat följa nu en gång i veckan som heter ''dicte'' sen decka jag väldigt snabbt. Hade ingen som helst ork att göra något mer varken igår eller idag känner mig skitlat men Adrian kommer och sover här inatt med mig så kanske jag får lite pepp att ta mig iväg till skolan imorrn, ska bli helt okej faktiskt. Tänkte stänga ner datorn nu men skriver sen puss babes.

lösenordsskyddat

2013-02-04 - 16:08:39
Info för alla mina läsare är att lösenord på bloggen kommer snart! Är medveten om flera personer som läser den utan anledning och som inte behöver göra det längre så kommer skaffa lösen som jag endast ger till vissa jag bloggar ju trots allt för min egen skull och det finns dom som får veta alltför mycket om mitt liv genom att läsa här så nu sätter jag en gräns. Får du lösenordet va stolt. Ni andra aah mindre tur. Vi hörs, bloggar om min underbara helg senare!

snabb update

2013-02-02 - 18:01:09
Planer blev inte som dom skulle, 
allt är mycket bättre. Tror jag.
Fundera bäst ni vill men jag skriver imorrn igen, yeeaah!

~

2013-02-01 - 12:38:59
 
~
 
Det du gjorde med mig
Det var stort
Det du gav mig
Jag önskar att du kunde se mig nu
Men tack
Ta hand om dig
 
~

trött

2013-02-01 - 10:35:08
Godmorgon! En död Emelie ska snart gå klä på sig och ställa sig vid spegeln med allt som behövs göras även plocka upp lite till i rummet och kanske hinna äta nånting. Möter Kenny vid tåget sen och spenderar tid med honom till lördag eller söndag beroende på hur länge han stannar så ska jag träffa Sandra köpa en tröja jag hittat och fixa naglar och sånt kanske sover hos henne sen med det borde bli så. Men då vet ni vad jag gör om jag inte hinner uppdatera innan, puuuuussssss
 
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!