Wish you luck

2014-01-31 - 00:23:24


Dunder

2014-01-28 - 14:17:39
Helgen var dunder!! Underbara vänner som joinade krogen och fira mig, och två som tackat nej som kom och överraska mig där iallafall, hur kan jag klaga? Mådde otroligt bra i lördags och sämre på söndagen men de smällar man får ta. Två möten igår och är jävla besviken på psykiatrin som dömer alltför mycket och snabbt. Nu väntar jag på att pojken min ska sluta och komma tillbaka hem till mig, pusshej
 
 
Crille. Bella. Sonny. Mickis. Micke. Ida. Linett. Linus. Sofia. Johanna. Isabel.

-

2014-01-25 - 12:10:11
In 20 years, you will be more dissapointed by what you didn't do than by what you did.
 

Sidecut

2014-01-24 - 19:07:29
Fjällnora igår igen och spårade lite. Hela dagen var grovt seg egentligen men natten blev sen, och sov till 15 imorse, eller idag. Tagit en dusch och ska väl fixa mig strax för att dra iväg och köpa lite hårfärg osv, kan inte se ut såhär längre med utväxt och skit. Jennifer raka sidecut på mig igår och ska färga tillbaka till det nornalt svarta håret jag trivs med eftersom krogen är vad som gäller imorgon, whoopwhoop. Supa knulla slåss!
 
 

Onsdag

2014-01-22 - 22:34:00
Bilträffen var förra lördagen, I was there. Hängde med en massa sköna typer och Bella och jag körde kundvagnsrace runt 4 på morgonen, fuck yeah. Resten av veckan har vart otroligt seg.. Crille är hos sig sen några timmar tillbaks och fixar massa han kommer hit när han är klar och vi ska väl dygna eller något. Imorgon 8 på morgonen väntar möte på stan och kanske skola efter det seeeegt. Tagga lördag krogen och spåååra!
 
» every brunette needs a blonde by her side «

Idag

2014-01-16 - 22:05:18
 
Idag var en helvetes dag men vi satsar på bättre imorgon! Under natten till idag tog vi en tripp till almunge och tillbaka nu sitter jag och Crille vid varsin dator och nördar. Tror det bara blir lugnt ikväll men man vet aldrig när man bor granne med Jennifer! Då kan tamefan allt hända! Pussochkramskummbanan

Fjällnora

2014-01-15 - 01:10:00
Haft en dunder födelsedag! Mamma och mina systrar med familj har varit här, fick massor av grejor till jag flyttar hemifrån, kanske inte det roligaste i nuläget men kommer va galet glad när jag flyttar och jag redan har det mesta. Ny platt tång också, totalt jävla nöjd! Av bästa pojkvännen fick jag 10 röda rosor, miranda nalle, choklad och ett kort han skrivit så fint i. Jenna kom över också, fick en flaska vin av henne. Jag har så bra folk omkring mig, kärlek på dom.
Runt 7 tiden tagga vi ut träffa Teddy och Joel. Vi tagga till fjällnora tände en eld och blev snöbollskrig, haha. Ingen kan ta ifrån mig lyckan jag haft idag, tack till alla ni som gjorde min dag underbar! Och till att jag kanske vaknar upp med blåmärke på låret och fläskläpp imorrn pga is snöbollarna, whopp
 
 
 
 

Jag har världens bästa pojkvän. ♡

2014-01-14 - 14:01:20

19

2014-01-14 - 12:20:02
19 bast idag, ett år kvar till bolaget, OM det känns bra.
Inväntar sällskap av min fina familj för att fira mig, blir tacopaj och marängsviss. Pojkvännen har jag redan här, kan det bli bättre eller?
Nedräkningen till 20 årsdagen börjar nu, whoopwhoop!!
 
~♥~

I brist på annat

2014-01-13 - 22:20:40

Skriv det första minne du kommer på:
Mikaela och jag i enköping, fulla, bittra, trötta, frusna. Skitförbannade på fiaskot till fest så vi tagga till sala!

 

Skriv ett minne du ångrar:
Att jag inte klappa till henne ordentligt och satte henne på plats medans jag hade chansen.

 

Skriv ett minne från högstadiet:
Brantan över huvudtaget och tiderna i nyby, där vi hängde på kvällar och nätter och gjorde jävulskap.

 

Skriv ett minne från skolan/jobbet du har nu:
När vi ringde ulleråker psyk och drev med dom på rasten.

 

Skriv det pinsamaste minnet du har:
Gick från matdisken till bordet, snubbla och spillde ut hela coca colan över golvet hahaha. Alla blickar på mig check!

 

Skriv ett minne från en fest/krogen:
Förkrökade hemma, blev bjuden massa på krogen och sista tequilan slog till i skallen när jag var ute och tog en cigg. Fick inte komma in igen, och spydde som jagvetintevad hela natten.

 

Skriv ett minne från din barndom:
Jennifer haha! Hon vägrade säga vart hon köpt sina nötter, bara vissa fick veta som hon valde ut. Så vi körde en sån här att kasta vatten över hela henne hahah!

 

Skriv det senaste minnet som hände:
Igår, gjorde värsta vurpan när jag skulle ur bilen på förarsidan eftersom det var typ tusen meter snö på min sida. Klättrade över fastnade med skon i bilen flög ut på marken tappa luften. Såhär i efterhand kan man nog garva åt det men revbenen gör fortfarande ont haha..!

 

Skriv ett alkohol påvärkat minne:
Stadsparken i somras, dyngrak med Mikaela och Konrad på varsin sida av mig! Bad dom hälla vatten över mig för att jag påstod jag skulle bli nykter då, men inte fan blev jag det. Ville istället doppa huvudet i fyrisån och försökte intala mikkan när snuten kom att vi borde springa bort med vår dricka medans dom snacka med en han som dom trodde var en hon, haha jävla jidder den där kvällen. Söp ner mig själv yepyep.

 

Skriv det första minnet du fick det här året:
Kanske inte första men iallafall ett av dom. Jenna och jag påvärkade som fick värsta skrattanfallet när vi ramla in i klädkammaren på varandra på golvet. Och där satt vi och garva tills dom andra hitta oss, haha, alltså.

 

Skriv det första minnet du har av din pojk/flickvän (om du har någon):
När vi träffades via gemensamma vänner och drog i hans bil till almunge, och där kom första kyssen.

 

Skriv det sista minnet du har av någon som inte finns i ditt liv längre:
Slagsmål, jidder, trackasserier, hot.

 

Skriv ett minne som kommer vara med dig för resten av ditt liv:
I norrtälje när jag fick träffa min idol och samtidigt fick nya vänner för livet.

 

Skriv ett minne från när du var riktigt arg:
Skulle hämta mina saker hos mitt ex och skulle verklgien ta med mig mina glas jag tog dit så dom inte hade några kvar. Men utanför porten blev jag flippad slog sönder dom och kasta skiten i papperskorgen. Hahahha..

 

Skriv ett minne som någon annan gett dig:
Allt kaos med familjen, alla fosterhem. Haft det så mestadels av mitt liv men nu sen snart 5 år tillbaks bor jag hemma de väl stundvis lugnt, stundvis knas.

 


Skriv ett ledsamt minne:
Flyttade från sala, tappa kontakten med många men fick den tillbaka och har den kvar med flera idag. Skön känsla att kunna vara där ibland men hemska tankar att bo där jag bodde. Fyfan.

 

Skriv ett minne av något som har berört dig:
Lars Winnerbäck konserten! Oslagbart, underbart, kärlek rakt av. Velat se Lasse så många år och förra året hände det med Matilda i stockholm! Jag är lätt på att göra det igen.

 


Skriv ett udda minne som inte alla är med om:
Krocken. Inte den bästa upplevelsen att krocka och bli påkörd utav en annan bil i sidan. Inga allvarliga skador så nu väntar vi på tingsrättens beslut.

Nu är vi där igen

2014-01-13 - 02:02:00
Dygna var det ja, min kropp tar stryk av det men svullar energidricka och umgås med fint folk. Skola och tandläkare väntar på mig om några timmar, tummen ner för det. Läär väl bli att fixa blogg design och header till Jennifer inatt, och Sofie nån annan dag. Precis som jag gjort om min egen, snyggt? Jovisst. Ahmen, ha det bra alltså!
 
 

Hejsansvejsan

2014-01-12 - 18:27:00
Yoyoyo, igår så blev de lite bilhäng och sladda med Crille Jenna och Teddy. Massa fler va där och somnade till några avsnitt av andra avenyn under natten när vi kommit hem. Idag har min fina bjudit mig på dragon palace och svullat kina buffé! Matkoma, välkommen. Svinkallt ute så nu ska vi nog bara tat lugnt och glo lite film senare och hoppas snön försvinner åt helvete, puss på rumpan.
 
~  ~

It's friday bitches

2014-01-10 - 16:07:21
Dygnade sista natten innan skolan, svepte red bull och dryga vid datorn med älsklingen. Kom iväg dödstrött och sliten till skolan somna vid 6 på kvällen sen och haft feber med mensvärk två sista dagarna, helt jävla awesome. Eller?
Hur som helst ska in i duschen strax och sen lär vi göra något ikväll med, leka med Bella kanske? Är ändå fredag och en dag närmare min födelsedag. Hörs ciao!
 
 

Det var ett tag sen

2014-01-07 - 19:40:00
Har varit så extremt mycket på senaste tiden och inte skrivit något av det. Några dagar innan julafton åkte jag och pojkvännen till hans syster i torshälla och fira jul där. Senare den kvällen kom vi tillbaka till uppsala och hem till mig. Inte haft julkänsla på hela tiden, känns inte ens som det varit jul än. 
Nyår spenderades i en lokal som en kompis hyrde, i närheten utav där jag bor. Simpelt att ta sig hem hade jag tänkt med klackar och skit men vi hamna någon helt annanstans i slutet och fick ta en taxi på hundra spänn hem istället, värt. Men nyår var dunder med underbara människor och fick nyårskyssen på tolvslaget av min älskade pojkvän, så nöjd. Alla dagar där emellan under hela lovet har vi knappt gjort annat än att dricka, supa, kröka, festa. Knappt en dag utan alkohol, hej alkolist. Imorgon bröjar allvaret, skola och rutiner. Känns inte som det kommer gå vändt totalt på dygnet men bara en termin kvar sen är jag fri ett tag och kan börja tänka på hur jag ska gå vidare.
Ska också försöka blogga oftare och skit, när det finns tid annars får man göra tid. Slänger upp lite bilder från saker som hänt under senaste tiden sen avrundar jag inlägget. Puss ciao.
 
 
 
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!