helgen

2013-04-22 - 18:08:00
Ett till inlägg från fel dator utan bilder vilket resulterar enkla tråkiga inlägg men here we go ..
Fredagen blev lyckad, en stund med Sandra på stan och kvällen hemma hos David i knivsta träffa hans föräldrar och kolla lets dance där innan han skjutsa mig på cykeln i regnet till tåget hihi sweet. Lördag åkte jag till Vincent i enköping skulle på all in men fick erbjudande i uppsala om hemmafest när jag var nästan framme så vi drog tillbaka och hamna hos Mange och kröka. Blev lugnt sista timmen där för mig när jag satt med Marie mest sen sov David hos mig den natten, underbart. Han var även här på sin håltimme nu idag och jag ska väl till sävja sen och kolla innebandymatch när Mange spelar om jag hinner dit annars drar jag väl direkt till honom senare.
 
 
♥ 22/4- 2013 ♥

en vecka senare

2013-04-19 - 14:17:00
Shooooo, vårat internet är något fel på så har inte haft en chans att blogga på en vecka går fortfarande inte använda på några dagar till så jag skriver från en annan dator just nu. Hänt ganska mycket den här veckan men orkar inte skriva om allt så kortfattat har jag umgåtts med David mer än någon annan och shoppat upp 5000 rakt av..inte så smart kanske men behövligt och personlig kassbärare är ett plus! Invigde skinnjackan igår och det känns att våren är påväg lovely! Annars träffa vi hans vän Albin på fredagen latch som fan och var på idol audition också förra lördagen där han sjöng, riktigt duktig men gick inte vidare tyvärr. Tvinga Felle att dygna med mig halva natten tills jag skulle dit och resten av natten klara jag själv men 5 timmars kö emellan 06.30 och 11.30 stod vi där och dog i äckelvädret innan vi fick komma in och endå var vi bland dom 300 första, sinnessjukt. Prata med matilda bebis inatt en massa också och på davids håltimme kom han hit och väckte mig haha mys ju. Handlat hem en massa mat sen han gick och nu ska jag strax börja göra mig iordning för stan med Sandra nån timme och knivsta senare. Får blogga när jag fått internet tillbaka igen pusshej!

nattinlägg

2013-04-13 - 02:55:19
Såhär är läget. Varit med David rätt mycket dom här dagarna och hos felle små stunder sen knivsta osv. Helt enkelt inte hunnit med det här med bloggen alls som vanligt. Iallafall shoppat för runt 2 tusen idag kändes enormt bra med lite nytt haha plus hårfärg och andra behövande saker. Kommit på att det är bättre shoppa med killar också för den delen så man har en personlig kassbärare som jag hade idag, underbart! Valborg kläder köptes också kommer bli snyggt som fan det enda som verkligen fattas nu är någon ny snygg skinnjacka. Anledningen till att jag är vaken nu är för att jag verkligen inte får somna! Efter en sömnlös natt ska det bli en sömnlös dag jag ska fixa iordning mig själv snart och promenera ner till centralen ta 05.26 tåget och joina David till stockholms idol audition, lovely. Läär få sitta där bra jävla många timmar och som det känns nu kommer jag somna där vilket fall som helst så men haha skriver mera när vi är hemma igen pusspuss

helgen

2013-04-08 - 20:00:36
Glömde säga att jag klara mig hela 1 april utan att gå på ett enda skämt alls, hur bäst är inte jag?
 
Annars har dagarna rullat förbi nästan precis som dom skulle jag åkte ioförsej aldrig till enköping i fredags men träffade istället Hampus och Carl och någon mer i stan efter deras bio så hängde lite på ugc den kvällen sen hem hit garva röven av mig såg två filmer och sov 3 pers i min säng mellan 6 och 8 på morgonen typ. Skitseg när jag skulle iväg och köpa smink samtidigt som dom drog men än en gång var jag sjukt grym som hann till stan köpte det och hem på en halvtimme, jajävlar! Drog till Johan någongång på dagen men eftersom det tar bara cirkus 5 min hem igen så gjorde jag en sån sväng till och sedan ner på stan för att möta upp honom och Mange för andra gången. Stress stress stress och 10 sekunder till så hade dom missat tåget men dom var lite för grymma för det. Mötte upp Molly och några på knivstastationen och vidare hem till henne där förkröket börja en hel del folk men bara hälften joina krogen sen. Sista timmen den kvällen höll jag till med David uppe på hans rum gitarrspelande och en massa prat tills jag blev tvungen att dra mig mot krogen med dom andra. Hade en helt underbar kväll på etage och sov lite närmare stan hos en kompis vilket var rätt skönt men seg utav bara helvete på morgonen så somna om några timmar till innan jag promenera hem och börja om på nytt med smink kläder hår och den absolut efterlängtade duschen! Bio någon timme senare såg ''bäst före'' tror jag den hette och häng på musikenshus därefter. Idag varit iväg med mamma till chilli osv hitta en massa jag vill ha och känner för att flytta hemifrån mer än nånsin förr just nu och imorrn ska jag försöka lära mig spela mera gitarr och vi lär väl se hur de går haha... ännu fler bokade dagar och jag håller ut! Det kommer väl snart att jag längtar till att bara få sitta ner och göra ingenting men inte än iallafall. Städning av rummet är vad som gäller nu, pusshej!
 
 
Molly. Mange. Ingvast. Jacqueline. Henrik. Johanna. Carro. Felle. Tomas. Martin. David. Ni gjorde min kväll ♥
 
Mallig jag va då av någon anledning.

00.00

2013-04-05 - 00:00:00
Dom senaste dagarna har varit med adrian, filip, adrian igen. Pallar inte riva upp det i bloggen nu så låter det va. Därimellan gick för övrigt ett möte jag hade med bup och läkare mycket bättre än jag trodde och snabbt gick det! Positiva besked och fick när vi var klara där skjuts upp till akademiska och sprang runt som en idiot åt alla håll innan jag hitta rummet där Vincent ligger. Stanna 2,5 timmar för sällskap och hamna på stan en stund sen hemma efter det. Idag är den första dagen på en vecka jag endast varit hemma tagit det lugnt och försökt samla mig till imorgon ont i hela jävla kroppen men det är smällar man får ta. Kör på imorgon igen och på lördag också så bloggar väl nångång efter det whoopwhopp  höres bitches
 

fet update

2013-04-02 - 01:04:00
Jag. Mimmi. Linda.
 
Såhär är läget. Inte bloggat på flera dagar jag vet, varför? Knappt varit hemma och då jag vart har jag haft annat att göra än logga in här. Så enkelt är det men här är mina senaste dagar iallafall:
 
Torsdag blev jag utbjuden på middag av Hampus vi käka på tsatsiki och satt på varma gubben och snacka flera timmar efter. Det var hur gulligt gjort som helst och fredagen träffades vi igen körde madagaskar maraton såg 1, 2 och 3 sen decka vi och lördag drog han och fira påsk så jag då? Skulle först med till björklinge blev frågad av Linnea men vi åkte aldrig dit någon av oss istället hamna jag i enköping den natten hos Adrian så vi prata om en massa saker som varit fel och checka pelle svanslös i amerikatt! Hahahaha charmigt. Han fixa några av sina videos och dagen efter åkte jag en snabb vända hem för att duscha hämta lite grejer och sen vända tillbaka dit. Kom tillbaka till enköping runt 10 kanske men var med andra folk då hemma hos Linda och Adde. Dom hade fått egen lägenhet och vi var en massa som festa där. Kvällen kunde ha slutat bättre för mig ioförsej då jag inte mått sådär dåligt sen jag var typ 15..seriöst okej man lovar sig själv att inte dricka nånsin mer men är oftast där igen ganska snabbt. Den natten var en dålig mardröm så när vissa drog och fyllekäka där på morgonen somna jag och några till direkt istället. Vakna lika full som jag var när jag somna och försökte ta mig därifrån alla som var kvar sov så fick fråga någon människa på gatan och ta hjälp av mina andra enköpingsvänner via sms haha kom därifrån iallafall och hitta till den mer centrala delen käka nåt snabbt och mötte upp Alex som var minst lika sliten han med efter kvällen hahaha alltså. Vi två satt på perrongen 2 timmar kanske eller nåt och bara hade allmänt roligt och sen jag kom hem har jag varit totalt död. Inte orkat ett piss och inte gjort ett piss nu kommer snart Adrian tydligen mitt i natten han hade fuckat upp nånting med lägenheten så sitter på bussen nu, smart smart.
Som min vecka ser ut nu kanske jag träffar saknade Filip imorgon, läkartid och besöka vincent på onsdag, fredag dricka om jag känner att jag klarar det, planerad krog och förkrök hos Malin som fyller 20 på lördagen. Fullt upp men jag överlever! Peace out
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!